La teva Publicitat Exterior > Suports publicitat > Monopal publicitari

MONOPALS PUBLICITARIS

per destacar per sobre de tots els altres

Què són?

Espectaculars cartells publicitaris, col·locats a una alçada idònia per a ser vists a gran distància i per sobre de qualsevol obstacle o una altra instal·lació publicitària.

Una mida habitual son els 12x5 metres (60 m2), amb el cartell publicitari a una alçada de 18 metres.

La seva estructura estilitzada, amb un sol fust de sustentació, li ha donat el nom de monopal o tanca publicitària vertical.

Per a què serveixen?

És ideal per campanyes de senyalització de centres de venda o campanyes d'imatge de marca que necessiten de gran impacte en un lloc o zona determinada, en definitiva, campanyes fixes d'impacte local o nacional.

Per què utilitzar-los?

La publicitat en monopals aconsegueix una notorietat espectacular no només pel seu format gegant sinó també per la seva ubicació en llocs estratègics amb enorme afluència de trànsit, normalment en entrades i sortides de poblacions i grans ciutats.

La calidad de los emplazamientos donde se ubican los monopostes permite conseguir una elevada cobertura de la población, así como una alta repetición.

Com utilitzar-los?

La contractació es molt senzilla i només tens que trucar-nos o enviar-nos un senzill formulari per posar-te en contacte amb nosaltres i comprovar-ho.

Quan utilitzar-los?

La Publicitat Exterior mostra permanentment el seu anunci.
Màxima eficiència totes les hores del dia 365 dies l'any.

  • Monopals
  • Monopals publicitaris
  • Monopals
  • Monopals carretera

Durada

El tipus de campanya ubicat normalment en els monopals és de llarga durada, de manera que els contractes solen ser d'una durada d'un any.

Tipus

Per garantir la llarga durada, l'anunci habitualment és en vinil o pintura.

Actualment també s'està incorporant la possibilitat de realitzar l'anunci mitjançant lones publicitàries impreses, que permeten una major versatilitat en garantir la durabilitat i faciliten la rapidesa en el canvi de missatge si cal.

Igualment es poden il·luminar mitjançant focus o retroiluminar-se a fi de captar el trànsit nocturn.

Encara que un monopal és un monopal, per les seves dimensions es poden distingir dos tipus de monopals publicitaris:

Les nostres ubicaciones geogràfiques

Infinitat de suports, formats i mides.

Campanyes de publicitat exterior en tot el territori nacional. Prospecció i instal·lació de suports publicitaris a emplaçaments nous o existents. En lloguer o venda. A tota Espanya. En circuits i a l'unitat


Exemples dels nostres suports de Publicitat Exterior instal·lats a: