Valla publicitaria instalada por Sistemas

Campanya exterior per a Sanar Trade

Figueres tindrà a partir del mes de març un nou espai d’oci d’uns 1500 m2 que acollirà una discoteca, una sala de jocs i una cadena de menjar americà.

diseño Palazzo SistemasEl complex, que rebrà el nom de Village Figueres, ha començat la seva activitat amb el restaurant Foster’s Hollywood,el qual ha obert les seves portes el 29 de febrer, per a que la ciutat pugui gaudir de les seves especialitats americanes.

 

La sala musical, que rebrà el nom de Palazzo, inaugurarà el 10 de març i tindrà el privilegi de ser la primera discoteca dins d’un centre d’oci en Figueres amb un aforament per a 800 persones i dues sales de música.

 

A finals de mes serà quan iniciarà la seva activitat Golden Numbers, el mini casino que comptarà amb màquines i ruletes digitals. Serà llavors quan Village Figueres haurà posat en marxa totes les seves activitats d’oci i quedarà totalment inaugurat.

El grup Sanar Trade, promotor de la iniciativa, ha comptat amb l’exclusivista de publicitat exterior Sistemas e Imagen Publicitaria, per a anunciar l’obertura d’aquest cebtre i les seves activitats i crear notorietat de marca en tota la zona de Figueres i les seves rodalies

Un total de 9 tanques publicitàries de grans dimensions recolzen la comunicació d’aquest nou complex d’oci nocturn, des del que asseguren que la comunicació exterior els permet donar a conèixer el negoci d’una forma molt potent i els ajuda a generar una gran quantitat d’impactes.

 

La seva finalitat era fer-se notar a la zona i es pot dir que ho han aconseguit amb creus, ja que, l’assistència a la inauguració de Foster’s Hollywood ha resultat ser molt satisfactòria segons els seus organitzadors.

 

Diseño Restaurante Terranova SistemasEl mateix grup promotor, ja havia apostat per Sistemas e Imagen Publicitaria i els seus suports de publicitat exterior en ocasions anteriors, per a anunciar el seu Restaurant Terranova de Palau-saverdera. Donat l’èxit que varen tenir les tanques publicitàries per a captar nous clients, en cap moment varen dubtar en tornar a contractar els seus serveis per a aquest nou projecte.

 

Per a més informació, posa’t en contacte amb nosaltres

Aquesta entrada també està disponible a: Spanish

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *