Accés a la pàgina sobre els suports al pirineu de Lleida

PIRINEUS DE LLEIDA, tot un món per descobrir

Accés a la pàgina sobre els suports al pirineu de Lleida

 

La teva publicitat exterior als Pirineus de Lleida.

Suports instal·lats:

Tanques publicitàries.

Lones de gran format a paret.

Senyalètica comercial. 

 

 

Per a més informació, posa’t en contacte amb nosaltres.

 

 

Monopal publicitari a Saragossa direcció Barcelona

Nou monopal a SARAGOSSA

Sistemas e Imagen Publicitaria ha instal·lat un monopal publicitari a Saragossa, amb dues cares publicitàries de dimensions 12×5 metres cadascuna, al damunt d’un fust de 18 metres d’alçada.

Monopal publicitari a Saragossa direcció Barcelona Les dimensions del monopal, juntament amb la seva excel·lent ubicació, ho converteixen en un suport idoni per a tot tipus de comerços, empreses, entitats o organitzacions que vulguin senyalitzar el seu negoci o donar a conèixer els seus productes, marca, serveis o qualsevol tipus d’informació a un gran nombre de persones.

La visibilitat de les cares publicitàries pel gran públic està assegurada, ja que el monopal es situa al marge de l’autovia Z-40, autovia de circumval·lació de la capital aragonesa, que connecta amb l’A-2 que és l’autovia que enllaça Barcelona amb Madrid, així com amb l’A-23 o autovia Mudéjar que enllaça amb València i amb l’A-68 o autovia de l’Ebre que uneix el trànsit en sentit Castellò i País Basc.

A més, està a escassos quilòmetres de l’accés a Puerto Venecia, el centre comercial més gran d’Europa, guardonat el passat any 2013 amb el Premi Mapic al millor centre comercial i d’oci del món, que rep uns 5 milions de visites anuals.

Monopal a Saragossa direcció Madrid

Tota aquesta gran quantitat de públic que circula veient les cares del monopal, bé perquè es dirigeix a un dels comerços integrats al gran centre comercial o als polígons industrials adjacents, bé perquè va de pas a d’altres grans capitals o poblacions de l’entorn, o senzillament es desplaça entrant i sortint de la ciutat, veurà els anuncis a gran distància i per sobre de qualsevol obstacle o qualsevol altra instal·lació publicitària.

Publicitar-se a qualsevol de les cares d’aquest monopal suposarà gran notorietat i impactes publicitaris per als anunciants que les gaudeixin.

 

 

Per a més informació, posa’t en contacte amb Sistemas.

 

Capçalera Aqualeon

Campanya d’estiu d’Aqualeon

Aqualeon, parc aquàtic del Grup internacional Aspro Ocio – un dels majors operadors a Europa de parcs i centres d’oci – ha volgut comptar amb la col·laboració de Sistemas e Imagen Publicitaria per a la realització de la seva campanya d’exterior aquest estiu.

L’activitat del sector es caracteritza per tenir un caràcter estacional, que es centra a la temporada estival (abastant els mesos de juny fins a setembre), per la qual cosa Aqualeon ha començat la seva campanya d’exterior al mes de juny de 2014 i s’estendrà fins a finals d’agost.

Campanya publicitatia Aqualeon

Amb la finalitat de comunicar-se amb el seu públic objectiu i aconseguir el màxim de notorietat i imatge de marca, el grup ha volgut centrar l’acció publicitària a determinades zones, fent especial èmfasi a Tarragona província donat que el centre es situa a la localitat d’Albinyana, però sense oblidar Barcelona ciutat, voltants de la mateixa i Lleida capital.

Els suports han estat triats amb rigorosa professionalitat, gaudeixen d’una excel·lent visibilitat, es troben en punts clau amb un volum de tràfic important i faciliten l’impacte que el Grup Aspro Ocio pretén aconseguir en finalitzar aquesta campanya per veure incrementat el flux de visitants al parc Aqualeon.

Per a més informació, posa’t en contacte amb Sistemas.

Campanya de Caldea a La Seu d’Urgell

El passat divendres 11 d’Abril es va instal·lar a La Seu d’Urgell la nova lona publicitària de gran format del centre termo-lúdic Caldea, el balneari d’aigües termals d’Escaldes-Engordany considerat el domini termal més gran d’Europa, situat a la vora del riu Valira.

 Lona Publicitària instal·lada a La Seu D'Urgell

La lona, a més d’estar situada en una immillorable localització a la confluència de les carreteres nacionals N-260 i N-145 de camí a Andorra, a poc més de 20 quilòmetres del centre, té unes dimensions espectaculars, el que permet que l’anunci sigui vist per una gran quantitat del seu públic objectiu, que durant tot l’any visita Andorra.

La nova lona cobreix una superfície de 75,2 metres quadrats d’una paret mitgera, i combina un disseny elegant amb un contrast de colors i mida de lletra que la fan perfecta per la seva visibilitat i legibilitat a l’emplaçament on està situada.

 Lona publicitària instal·lada per Sistemas e Imagen Publicitaria

Sistemas e Imagen Publicitaria ha instal·lat ja diverses lones publicitàries per al centre Caldea a La Seu d’Urgell i és aquesta la de majors dimensions fins a la data.

Per a més informació, posa’t en contacte amb Sistemas.

Tanca publicitaria instal·lada a Tarragona per Sistemas

Nova campanya de BAUHAUS a Tarragona

L’empresa internacional Bauhaus, organització amb més de 200 establiments a tota Europa i amb presència a Espanya des de 1989, està realitzant una campanya de publicitat exterior a Tarragona per a reforçar la seva imatge de marca a la ciutat, capital de la província amb el mateix nom.

Als seus més de 50 anys d’història, des de l’obertura al 1960 del seu primer establiment a Manheim, Alemanya, Bauhaus ha esdevingut en un referent com a especialista en productes per a la llar, taller i jardí, amb més de 120.000 productes diferents.

Tanca publicitaria instal·lada a Tarragona per Sistemas

L’acció publicitaria iniciada és de gran impacte visual perquè a més del curós disseny de les tanques publicitaries – combinen colors amb gran contrast, imatges grans, text curt i lletres molt llegibles – s’han incorporat una sèrie de corporis que donen encara una major visibilitat a les mateixes, ressaltant el logotip de la marca i, en alguns casos també, converteixen les tanques en enormes fletxes de 16x3m que aconsegueixen espectaculars senyalitzacions permanents del punt de venda.

Aquest tipus d’acció és altament efectiva per a destacar i donar a conèixer, en aquest cas, el logo i la marca Bauhaus, i permet a la vegada que les cartelleres facilitin una immillorable informació sobre com accedir als seus establiments.

Corporis instal·lats a les tanques de Sistemas per a Bauhaus

Sistemas e Imagen Publicitaria col·labora habitualment amb Bauhaus, realitzant diferents campanyes de publicitat exterior, tant de llarga durada per a donar a conèixer i promocionar la seva imatge de marca i millorar la senyalització per a accedir als seus establiments, com de més curta durada quan es tracta de les promocions dels seus productes o ofertes, i això per a tots els seus centres a Espanya, incloent-hi a més del de Tarragona, els de Barcelona, Girona, Málaga, Gavà i la recent apertura de Marratxí a Mallorca.


Per a més informació, posa’t en contacte amb Sistemas.